Η ISOLTEC

Εξειδίκευση. Ποιότητα. Συνέπεια

Η ISOLTEC μετά από μακροχρόνια προϋπηρεσία και στο εξωτερικό, είναι γνωστή από τα επιτυχή έργα της σε βιομηχανίες, διυλιστήρια, πλοία, όπου το όνομά της ταυτίζεται με την ποιότητα, συνέπεια και τις ανταγωνιστικές τιμές.

Η ISOLTEC ιδρύθηκε το 1974 κι εδρεύει στον Σκαραμαγκά σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1200m2, με άριστο και σύγχρονο εξοπλισμό καθώς και μόνιμο έμπειρο τεχνικό προσωπικό, με σκοπό την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της. 

Η ISOLTEC έχει αναλάβει με επιτυχία πολλά τεχνικά έργα σε Ελλάδα και εξωτερικό, σε διυλιστήρια, ναυπηγεία , τσιμεντοβιομηχανίες, ΔΕΗ, χημικές βιομηχανίες, χαρτοποιίες κλπ.

Ενδεικτικά, έχουμε προσφέρει εργασίες στις:
MOTOR OIL. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ. ΤΙΤΑΝ. LAFARGE. ΕΛΒΑΛ ΧΛΚΟΡ. ΔΕΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ. ΔΕΗ ΛΑΥΡΙΟΥ. ΔΕΗ ΚΑΡΠΑΘΟΥ. ΔΕΗ ΛΙΝΟΠΕΡΑΜΑΤΩΝ. ΔΕΗ ΚΩ. ΔΕΗ ΣΥΡΟΥ. ΣΥΜΕΤΑΛ. ELVAL COLOR. ΜΕΛΚΟ ΟΙΛ. AEGEAN ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ. ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ. ΔΕΛΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. ΦΑΓΕ. UNILEVER – ΕΛΑΙΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ Σ. ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΣΥΡΟΥ. ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ.

Έχουμε την δυνατότητα για αυθημερόν ανάληψη έργων που αφορούν:

  • Βιομηχανικές μονώσεις θερμών και ψυχρών τύπων.
  • Τοποθέτηση σκαλωσιών τύπου Layher.
  • Αμμοβολές – Βαφές (σωλήνων, δοχείων, εναλλακτών, δεξαμενών , λεβήτων , αεραγωγών , ηχομονώσεις κλπ.) με πετροβάμβακα, πολυουρεθάνη αρμαφλέξ κλπ. καθώς και επικαλύψεις αυτών με λαμαρίνα ανοξείδωτη, γαλβάνιζε, αλουμίνιο.

1974

Λειτουργούμε εδώ και 50 έτη

+800

Ολοκληρωμένα Έργα

5/5

Αξιολόγηση Πελατών

” Εταιρική ευθύνη, ασφάλεια προσωπικού, εξυπηρέτηση πελάτη

Η αποστολή μας δεν είναι απλώς να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες αλλά να τις υπερβούμε, διασφαλίζοντας ότι κάθε έργο που αναλαμβάνουμε ολοκληρώνεται με απόλυτη επαγγελματικότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Κατανοούμε τον κρίσιμο ρόλο που παίζει η μόνωση στις βιομηχανικές λειτουργίες και είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε καινοτόμες, αξιόπιστες λύσεις που αντέχουν στο χρόνο. Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε την ISOLTEC για τις επαγγελματικές σας ανάγκες.

– Ιωάννης & Στέφανος Μπόβολος / Partners